Info angående vår förhållning med Coronaviruset.

Vi har våra kurser utomhus och utan nära kontakt med varandra. Det är aldrig över 8 personer per kurs. I vanliga fall hälsar jag varje deltagare välkommen genom att ta er i hand. Men pga rådande situation hälsar jag enbart genom att ni är välkomna. 

Men skulle ni känna någon form av symptom är det viktigt att ni följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma och avstår från alla former av aktiviteter.

 

corona

Ringträning kvällstid

För er som ställer ut era hundar

Veckodag:Torsdagar
Instruktör: Helena Carlsson
Pris:150 kr


Vill man ställa ut sin hund kan det vara bra att träna inför det. Vi går igenom momenten som görs på utställningar, tränar på svårigheter som hunden har och även enklare teori hur det går till på en utställning. Vi jobbar på kontakten mellan hund och handler. Träningen passar både erfarna som oerfarna.

Ingen förkunskap behövs och alla raser och hundar i alla åldrar är välkomna. Jag anpassar träningen efter ekipaget. Till de små raserna har jag bord för att träna hantering. 

Jag har träningen på Kilen, Horred. De flesta appar hittar på den adressen, skulle ni inte hitta är det bara att ringa, så ska jag lotsa er. 

Vill ni ha tag på mig, ring 0706-538941

Träningarna är på torsdagar varannan vecka kl 18,00-19,15
Kommande tillfällen:
3/6, 17/6, 1/7.
Anmälan görs i menyn nedanför. Och datumet för anmälan är ALLTID det kommande datumet som står på raden ovanför. 

Max 8 stycken hundar. Och bara en deltagare per hund.

Betalning via swish eller kontant på plats. 
Kostnad 150 kr

Anmälan är bindande!


Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. När det finns flera kursstarter av samma kurs, tänk på att anmäla till rätt. När en kurs är fulltecknad, kan ni anmäla er till reservplats.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Anmälan via telefon:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda kommer er anmälan fram. Behöver ni fylla i mer uppgifter får ni besked om vilka efter ni tryckt på Skicka. 

Anmälan via dator:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda, då får ni upp en bekräftelsesida övert på sidan, efter ni tryckt på Skicka. Då vet ni att din anmälan har kommit fram till oss. Ni får alltså inget mail, utan kolla längst upp på denna sidan efter ni tryckt Skicka.