Kurs i Utställning

Öppen för alla, oavsett ålder på hunden.

Veckodag:Torsdagar/kvällstid
Instruktör: Helena Carlsson
Pris:1 200 kr


Att ställa ut hund är en hel vetenskap och en värld för sig. Väldigt många förkortningar att hålla reda på. Så för en ny eller utomstående person kan det verka som rena rappakaljan.

Vad är det för skillnad på den ena utställningsformen mot den andra???

Varför blir det så olika bedömning på en och samma hund?

Var ska jag vara när?

Ja, frågorna är många. 
Så utöver att träna hunden så kan det vara en bra idé att ta det i lugn och ro. Kunna ställa frågor och räta ut frågetecken. 

Kursen är på torsdagar, 5 gånger varannan vecka. 
I kursen ingår det ringträning vilket deltagare på kursen inte betalar extra för. Ringträningen är annars öppen för alla, även utan deltagande på kursen. Ringträningen är före teorilektionen. Vi sitter utomhus i en paveljong, med eller utan hund, för teorilektionen.

Minst 4 deltagare, max 8 deltagare. Anmälan är bindande. 

Datum för kursen
Torsdagar
14/4 kl 18,00-20,15
22/4 kl 18,00-20,15
6/5   kl 18,00-20,15
20/5 kl 18,00-20,15
3/6   kl 18,00-20,15

 


Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. När det finns flera kursstarter av samma kurs, tänk på att anmäla till rätt. När en kurs är fulltecknad, kan ni anmäla er till reservplats.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Anmälan via telefon:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda kommer er anmälan fram. Behöver ni fylla i mer uppgifter får ni besked om vilka efter ni tryckt på Skicka. 

Anmälan via dator:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda, då får ni upp en bekräftelsesida övert på sidan, efter ni tryckt på Skicka. Då vet ni att din anmälan har kommit fram till oss. Ni får alltså inget mail, utan kolla längst upp på denna sidan efter ni tryckt Skicka.