Info angående vår förhållning med Coronaviruset.

Vi har våra kurser utomhus och utan nära kontakt med varandra. Det är aldrig över 8 personer per kurs. I vanliga fall hälsar jag varje deltagare välkommen genom att ta er i hand. Men pga rådande situation hälsar jag enbart genom att ni är välkomna. 

Men skulle ni känna någon form av symptom är det viktigt att ni följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma och avstår från alla former av aktiviteter.

 

corona

Unghundskurs dagtid

För hundar mellan 6 till 24 månader.

Veckodag:Tisdagar
Instruktör: Helena Carlsson
Pris:1 450 kr


OBS! DENNA KURSEN ÄR PÅ DAGTID!!!

Här tittar vi närmare på samarbetet mellan hunden och föraren samt fortsätter där vi avslutade på valpkursen. Så det är bra om hunden kan enklare kommandon, som tex sitt, ligg och inkallning. 

Kursinnehåll:

Impulskontroll
Hundmöten
Inkallning med störning
Aktivitetspromenad

Kursen är på 5 tillfällen. Mellan varje tillfälle är med två veckors mellanrum. Allt för att ni ska hinna träna på de moment vi går igenom. 
När ni är klara med denna kursen är tanken att ni ska ha en hund som är lyhörd på er och tycker att det roliga händer hos er. Vill ni sedan gå vidare så finns det en fortsättning i våra kurser för Vardagslydnad. 
Minimum 4 deltagare max 6 deltagare. 

Ca en vecka före kursstart skickar jag ut PM om betalning och övrig information. Anmälan är bindande.  

Kursen hålls utomhus på Kilen Horred, med gräs som underlag och avskilt. Så inte många störningar. 

Datum för kursen kvällskurs: 
Tisdagar:

23/3 kl 13,00-14,30
6/4 kl 13,00-14,30
20/4 kl 13,00-14,30
4/5 kl 13,00-14,30
18/5 kl 13,00-14,30

Efter avslutad kurs får ni diplom.


Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. När det finns flera kursstarter av samma kurs, tänk på att anmäla till rätt. När en kurs är fulltecknad, kan ni anmäla er till reservplats.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Anmälan via telefon:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda kommer er anmälan fram. Behöver ni fylla i mer uppgifter får ni besked om vilka efter ni tryckt på Skicka. 

Anmälan via dator:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda, då får ni upp en bekräftelsesida övert på sidan, efter ni tryckt på Skicka. Då vet ni att din anmälan har kommit fram till oss. Ni får alltså inget mail, utan kolla längst upp på denna sidan efter ni tryckt Skicka.