Info angående vår förhållning med Coronaviruset.

Vi har våra kurser utomhus och utan nära kontakt med varandra. Det är aldrig över 8 personer per kurs. I vanliga fall hälsar jag varje deltagare välkommen genom att ta er i hand. Men pga rådande situation hälsar jag enbart genom att ni är välkomna. 

Men skulle ni känna någon form av symptom är det viktigt att ni följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma och avstår från alla former av aktiviteter.

 

corona

Privatträning

För alla åldrar och alla raser.

Instruktör: Helena Carlsson
Pris:450 kr


Ibland kan man behöva träna på egen hand. Eller gå igenom ett visst moment ostört. Då kan det vara bra att kunna komma själv med hunden. 

Är behovet att träna på hundmöten har jag en hund som är lämplig att använda. 

Jag räknar träningen per timme och tar 300kr/timme.
Vid behov av träning på er hemmaplan görs det mot 18,50kr i milersättning.

Vill ni boka privat träning gör det i menyn till vänster, så återkommer jag så vi kommer överns om tid och datum. Det går att få privat träning både dagtid som kvällstid och både veckodagar och helger.


Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. När det finns flera kursstarter av samma kurs, tänk på att anmäla till rätt. När en kurs är fulltecknad, kan ni anmäla er till reservplats.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Anmälan via telefon:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda kommer er anmälan fram. Behöver ni fylla i mer uppgifter får ni besked om vilka efter ni tryckt på Skicka. 

Anmälan via dator:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda, då får ni upp en bekräftelsesida övert på sidan, efter ni tryckt på Skicka. Då vet ni att din anmälan har kommit fram till oss. Ni får alltså inget mail, utan kolla längst upp på denna sidan efter ni tryckt Skicka.