Info angående vår förhållning med Coronaviruset.

Vi har våra kurser utomhus och utan nära kontakt med varandra. Det är aldrig över 8 personer per kurs. I vanliga fall hälsar jag varje deltagare välkommen genom att ta er i hand. Men pga rådande situation hälsar jag enbart genom att ni är välkomna. 

Men skulle ni känna någon form av symptom är det viktigt att ni följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma och avstår från alla former av aktiviteter.

 

corona

Koppelkurs


Datum för kursen kommer läggas upp till våren. 

Ni kan lämna intresse av att gå den genom anmälningen till vänster. Kursen kommer hållas varannan vecka och det kommer bli en på dagtid och en på kvällstid. 

 

Innehållet i kursen kommer vara:

Kontaktövningar, lekfulla inkallningar.

Kursen bygger på upplägg ifrån Absolut Dog från England. 
Målet med kursen är att kunna slappna av under promenaderna med antingen en hund lös eller lugn promenad utan ryck i kopplet. 


Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. När det finns flera kursstarter av samma kurs, tänk på att anmäla till rätt. När en kurs är fulltecknad, kan ni anmäla er till reservplats.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Anmälan via telefon:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda kommer er anmälan fram. Behöver ni fylla i mer uppgifter får ni besked om vilka efter ni tryckt på Skicka. 

Anmälan via dator:

Är alla obligatoriska uppgifter ifyllda, då får ni upp en bekräftelsesida övert på sidan, efter ni tryckt på Skicka. Då vet ni att din anmälan har kommit fram till oss. Ni får alltså inget mail, utan kolla längst upp på denna sidan efter ni tryckt Skicka.